Eno

Eno Zorgverzekeraar
Opgericht in 1860, heeft Eno al meer dan 155 jaar aandacht voor mensen en hun gezondheid. Onze missie is om bekend te staan als een kleine verzekaraar die een grootse bijdrage kan leveren aan het betaalbaar houden van de zorg.

Verzekerd van gepaste, betaalbare en toegankelijke zorg.
Eno wil elke dag een wezenlijke bijdrage leveren aan de gezondheid van haar leden. Wij doen dat door hen nu en in de toekomst te verzekeren van gepaste, betaalbare en toegankelijke zorg en door hen te inspireren en te faciliteren in hun streven naar een optimale gezondheid. Dagelijks werken wij hier aan met onze drie zorgverzekeringen.

Onze merken

  • Salland Zorgverzekeringen is het merk van Eno met de langste historie, al meer dan 155 jaar. Het is de regionale zorgverzekeraar die streeft naar zorg die toegankelijk en betaalbaar is
  • Met de ruim 155 jaar ervaring van Eno achter zich, biedt ZorgDirect een complete zorgverzekering en een uitstekende service voor een scherpe prijs.
  • HollandZorg is de specialist in Nederland waar het gaat om zorgverzekeringen voor mensen die tijdelijk voor werk naar Nederland komen.